≡ ▼
ABC Homeopathy Forum

 

The ABC Homeopathy Forum

+++multi-nosode formulas+++

HELLO...I HAVE BEEN SUFFERING FROM CHRONIC INFECTIONS, ESPECIALLY KLEBSIELLA PNEUMONAE AND ENTEROCCOCUS FAECALIS FOR THE LAST 12 YEARS. I CAME ACROSS HOMEOPATHIC NOSODES RECENTLY AND HAVE BEEN SPENDING MUCH TIME RESEARCHING THEM PAST THIS ONE MONTH...I CAME ACROSS NOSODE FORMULAS MADE BY 'PROFESSIONAL COMPLIMENTARY HEALTH FORMULAS'...

https://www.pureformulas.com/bacterial-nosode-2-oz-by-profes....

AND BY A AUSTRAILIAN COMPANY

http://www.nikitanaturals.com/prod587.htm...

WHICH HAS MANY POWERFUL NOSODE FORMULAS INVENTED BY HAMPLS...

MY QUESTION IS 'WHAT IF I DONT HAVE A NUMBER OF THOSE BACTERIA I MY BODY THAT ARE PRESENT IN THOSE NOSODES? WOULD I GET INFECTED BY THEM IN TIME? FOR EXAMPLE...SAY SUPPOSE I DONT HAVE Clostridium Perfringens, Staphylococcus Aureus AND Pseudomonas Aeruginosa BACTERIA IN MY BODY, BUT THOSE ARE IN THE BACTERIAL NOSODE FORMULA....WOULD I GET INFECTED WITH THESE BUGS IN TIME IF I TAKE THE NOSODE FORMULA A COUPLE OF TIMES A WEEK? ARE THESE FORMULAS POWERFUL ENOUGH TO CAUSE AN INFECTION THAT I PRESENTLY DO NOT HAVE?

I HAVE ALSO CONTATCED A HOMEOPATHIC COMPANY IN ENGLAND CALLED HELIOS AND HAVE ASKED THEM TO MAKE ME A CUSTOM NOSODE FORMULA WITH THE BACTERIA I SUSPECT TO HAVE IN MY BODY (BUT SURE). FOLLOWING IS THE FORMULA I AHVE DEVISED.


Klebsiella Pneumoniae 30C, 200C, 1M, 10M

Streptococcus Pneumoniae 30C, 200C, 1M, 10M

Helicobacter Pylori 30C, 200C, 1M, 10M

Escherichia Coli 30C, 200C, 1M, 10M

Tuberculinum (Koch) 30C, 200C, 1M, 10M

Bacillinum nosode 30C, 200C, 1M, 10M

Enterococcinum 30C, 200C, 1M, 10M

Candida Albicans 30C, 200C

Mycoplasma Pneuomoniae 30C, 200C, 1M, 10M

Oral liquid remedy (23% alcohol)

WOULD THERE BE ANY SERIOUS PROBLEMS IN TAKING SUCH A FORMULA IF I DONT HAVE CANDIDA ALBICANS IN MY BODY PRESENTLY?

I AM ALSO PLANNING TO TRY THE POLY NOSODE FORMULA AVAILABLE HERE:
https://www.helios.co.uk/shop/poly-bowel-nosode

I HAVE HEARD OF REPORTS WHERE INCURABLES OR PEOPLE SUFFERING FROM STRANGE ILLNESSES HAVE RECEIVED A COMPLETE TURN AROUND IN RECORD TIME USING A BOWEL NOSODE. CAN I TRY A POLY BOWEL NOSODE INSTEAD OF A SINGLE BOWEL NOSODE WHICH CONTAIN ALL THE BOWEL NOSODES? WOULD THESE CAUSE INFECTIONS OR COMPLICATIONS LATER ON?

WHICH SHOULD I TRY FIRST? MY CUSTOM MADE NOSODE FORMULA OR THE POLY BOWEL NOSODE OR JUST TRY A KLEBSIELLA PNEUMONAE 30C, 200C, 1M, 10M NOSODE FIRST?

ARE THERE DANGERS IN TAKING A MULTI NOSODE FORMULA? CAUSE I HEARD THAT A NOSODE SHOULD BE TAKEN ONLY ONE AT A TIME. I CANT UNDERSTAND HOW THESE COMPANIES ARE THEN MAKING MULTI-NOSODE FORMULAS. WOULDNT THEY THEN BE DANGEROUS?

PLEASE ADVICE...
[Edited by Alister777 on 2018-03-09 02:42:31]
 
  Alister777 on 2018-03-08
This is just a forum. Assume posts are not from medical professionals.
This is a complicated matter and you cannot prescribe for yourself on this. You will get into trouble.

Don’t know if you have tried homeopathic treatment
For yourself previously. Having a good homeopathic dr who has your medical records would be where to start.
[Edited by simone717 on 2018-03-08 18:32:59]
 
simone717 6 years ago

Post ReplyTo post a reply, you must first LOG ON or Register

 

Important
Information given in this forum is given by way of exchange of views only, and those views are not necessarily those of ABC Homeopathy. It is not to be treated as a medical diagnosis or prescription, and should not be used as a substitute for a consultation with a qualified homeopath or physician. It is possible that advice given here may be dangerous, and you should make your own checks that it is safe. If symptoms persist, seek professional medical attention. Bear in mind that even minor symptoms can be a sign of a more serious underlying condition, and a timely diagnosis by your doctor could save your life.